Klantenservice

Louverdrape® zet al sinds jaar en dag keihard in op service. Dit zowel voor als na verkoop.
Wij menen dat een goede service gepaard gaat met de duurzaamheid die wij dagelijks nastreven. Dit ligt dan ook volledig in lijn met ons sterk & uitgebreid productengamma.

 

Met een gemiddelde anciënniteit van 15 jaar bij onze mensen op de interne dienst trekken wij ook bij onze medewerkers de lijn van service en duurzaamheid verder. Deze ervaring helpt ons complexe situaties tot een goed einde te brengen. Voor ons staat klantentevredenheid voorop. Onze aanpak is dan ook telkens bij onze verkooppunten terug te vinden. Zij helpen u graag met veel enthousiasme verder bij het kiezen van uw Louverdrape® binnenzonwering!

Het kiezen voor een dealernetwerk boven een online-verkooppunt toont aan dat wij goede service hoog in het vaandel dragen. Een wederverkoper heeft voor ons een absolute meerwaarde. Hij of zij is in staat u interieuradvies op maat te verschaffen. Ze staan u bij wanneer u de gepaste binnenzonwering en raamdecoratie wilt kiezen. Plaatsing en opvolging na verkoop zijn voor hen van groot belang. Onze verkooppunten zorgen ervoor dat u telkens de juiste keuze maakt: de juiste kleur, het juiste product, het juiste systeem,….

Contact

Louverdrape - Lecluyse nv
Staatsbaan 32 - 8610 Kortemark
info@louverdrape.be
Tel.: +32(0)51 56 62 29
Fax: +32(0)51 57 56 96
BE 0420 881 812