Verticale lamellen voor op kantoor

Verticale lamellen zijn ideaal als zonwering of lichtregulator op kantoor. Louverdrape biedt u verschillende soorten lamellen met elk hun specifieke kenmerken en voordelen.

Deelperforatie of PP-lamellenPerfo

1% - 3% openingsfactor

Het bovenste gedeelte van deze Louverdrape®-lamellen houdt het zonlicht volledig tegen. Het onderste gedeelte is geperforeerd waardoor u minimaal tegenlicht krijgt. Zo blijft de kans op spiegeling in het computerscherm gering (88,5% lichtwerend).

Dankzij de perforatiehoogte, die u volledig zelf kunt kiezen, behoudt u bovendien het essentiële contact met de buitenwereld, zelfs als de lamellen volledig gesloten zijn. Toch adviseren we om de lamellen op uw kantoor niet hoger dan 140 cm van de vloer te perforeren.

Kiest u voor de kunststoflamellen van 89 mm, dan kunt u kiezen tussen meerdere perforatiedichtheden. Welke dichtheid u neemt, hangt af van de doorkijk- en/of lichtdoorlaatbaarheid die u wilt. Zo kunt u bijvoorbeeld kiezen voor de klassieke deelperforatie of voor een volledig geperforeerde lamel. Bij een volledig geperforeerde lamel, ook wel Perfosol-lamel genoemd, kunnen de perforatiedichtheden van elkaar verschillen. De mate van perforatie wordt uitgedrukt in een percentage van de desbetreffende oppervlakte en varieert van 0,75%, 3%, 6% tot 12%. Door 2 of 3 verschillende percentages te combineren, zal u het perfecte resultaat voor uw kantoor bereiken. 

 

Screenlamel textiel

Een kantoor met trendy uitstraling? Daar kunt u heel simpel voor zorgen, dankzij lamellengordijnen met screendoek. Ook hier zijn heel wat openingsfactoren mogelijk, van 1%, 3%, 5% tot 10%. Hoe groter de openingsfactor (OF), hoe meer contact u met buiten behoudt. Een te grote openingsfactor kan echter ook voor te veel lichtinval in het scherm zorgen. De juiste openingsfactor op de juiste plaats is dus van groot belang!

 

Akoestische lamel

Akoestische lamellen vormen een uitstekende bijkomende maatregel op kantoor. Ze hebben niet alleen lichtregulerende, isolerende en decoratieve eigenschappen, maar absorberen ook die typische kantoorgeluiden. Als de lamellen correct in uw kantoor geïmplementeerd worden, stijgt het akoestische comfort aanzienlijk. De testresultaten liegen er alvast niet om! Bekijk ze in onze brochure.

 

 

 

inschuiflamel

Deze lamellen zijn een combinatie van kunststof en textiel: in de pvc-lamel kan een stof uit de verticale textielcollectie ingeschoven worden, op die manier combineert men het praktische van kunststof met het huiselijke van de textiel. Wenst u een speciaal design, dan kan de lamel gecombineerd worden met speciale perforaties zoals Lima, Cube en Zen. 

 

 

XL kunststoflamellen

De extra brede kunststoflamellen van 25 of 30 cm breed vormen de gedroomde raamdecoratie voor grote ramen. Ook kunnen ze ingezet worden als room divider in grote ruimtes in uw kantoor. De verticale, oriënteerbare lamellen worden opgehangen aan een rail.

Er zijn verschillende afwerkingen mogelijk: gewoon effen of met houten latten als onderverdeling. Ook lamellen in melkglas behoren tot de mogelijkheden.

 

 

Bent u van plan lamellen te installeren in uw kantoor maar wilt u nog wat extra informatie? Contacteer ons gerust. We beantwoorden graag al uw vragen.

 

Contact

Louverdrape - Lecluyse nv
Staatsbaan 32 - 8610 Kortemark
info@louverdrape.be
Tel.: +32(0)51 56 62 29
Fax: +32(0)51 57 56 96
BE 0420 881 812