• Verticale lamellen

  Verticale lamellen op maat.

 • Horizontale lamellen

  Pure romantiek.

 • Rolgordijnen

  Voor elk budget wat wils.

 • Vouwgordijnen

  Talloze mogelijkheden.

Louverdrape®

De perfecte raamdecoratie op maat

Precisiewerk

Raamdecoratie op maat is precisiewerk. Dat hebben we bij Lecluyse goed begrepen. Wij bieden u - als particulier via een architect of retailer - niet alleen op maat gemaakte raamdecoratie, maar ook een op maat gemaakte service.

Gaat u voor strak? Of bent u eerder een romantisch type? Wij verkopen raamdecoratie in alle maten, kleuren en materialen. Als particulier vindt u zeker uw gading tussen ons aanbod verticale en horizontale lamellen, gordijnen, paneelgordijnen, rolgordijnen en plisségordijnen. Bovendien is al onze raamdecoratie hygiënisch en makkelijk te onderhouden.

Ook voor professionals

Bent u als creatieveling constant in de weer om het anderen zo aangenaam mogelijk te maken in hun woning? Ook als architect kan u bij Lecluyse terecht voor originele interieurideeën en bestellingen voor o.a. raamdecoratie op maat.

Handelaar in raam- en andere decoratie?

Als retailer bent u perfect op de hoogte van het reilen en zeilen in de interieurwereld. U kent de markt van raamdecoratie en zonwering als geen ander. Wij ook! Daarom gaan we graag met u in zee. Bent u bereid om de immer veranderende interieurwereld op de voet te volgen en voortdurend bij te leren? Een van onze vertegenwoordigers komt graag vrijblijvend bij u langs.

Meer weten over zonwering en raamdecoratie op maat? Neem dan gerust contact met ons op.

 

Contact

Louverdrape - Lecluyse nv
Staatsbaan 32 - 8610 Kortemark
info@louverdrape.be
Tel.: +32(0)51 56 62 29
Fax: +32(0)51 57 56 96
BE 0420 881 812